fbpx

Een nieuw planningsprogramma:
What’s in it for you?

Als oplossingsgerichte totaalpartner denken we altijd een stapje verder door. Waarom? Dat is evident: gewoon om het jou gemakkelijker te maken. Daarom lanceren we nu iets nieuw. En daar haal jij op meerdere manieren jouw voordeel uit.

 

Wat we precies gaan doen? We rollen deze maand (vanaf 27/02) Movetex uit. Dankzij dit online planningsprogramma zal de levering en afhaling van onze diensten nog vlotter gaan.

Up-to-date info:
concreter tijdstip van bezoek

Wanneer komen de mensen van ECCA? Met Movetex krijg je daar een precies antwoord op. Zo ontvang je voortaan een dag van tevoren een mail met het tijdslot van ons bezoek (bv. tussen 8u en 10u). De dag zelf volgt er dan nog een update met een gerichter tijdstip. Nadien valt er vervolgens ook een bericht met een bewijs van ophaling of levering in je inbox.

Digitale afgiftebewijzen:
bespaar jezelf papierwerk

Als vooruitstrevend lab denken wij aan jou én de planeet. Door de afgiftebewijzen digitaal te versturen, bespaart Movetex een berg papierwerk, voor jou als klant en voor ECCA zelf 😊. En dat is ook nog eens goed voor het milieu. Ons ISO 14001-certificaat bewijst trouwens dat we daar graag zorg voor dragen.

Overtuigd?

Hopelijk is je eerste ervaring met Movetex positief. We zijn alvast heel benieuwd.