fbpx

Proef van ECCA met 20% korting op allergeen-analyses

ECCA is meer dan een laboratorium. Wij gaan verder dan het droogweg meedelen van analyseresultaten. Als actieve problem solvers koppelen we adviezen aan de resultaten en denken we mee over jullie productieproces. Proef van ECCA en ervaar het verschil.

Uitzonderlijke kennismakingskorting in september

Wie onze service heeft ervaren, is vanzelf overtuigd. Daarom bieden we in september een uitzonderlijke kennismakingsactie zodat jij kan ‘proeven’ van ECCA.  Je krijgt 20% korting op allergeen-analyses aangevraagd en uitgevoerd gedurende de maand september.

Waarom ECCA voor allergeen-analyses?

 • Betrouwbaar & nauwkeurig
  Onze ‘ISO 17025’accreditatie voor de meerderheid van de allergeen-analyses staat garant voor kwaliteit.

 • Geavanceerde technieken

  Het probleem van voedselallergieën groeit. Om de verantwoordelijke proteïnen of ‘allergenen’ te detecteren, heb je geavanceerde technieken nodig. ECCA gebruikt daarvoor twee analyse-types: PCR (Polymerase Chain Reaction) en ELISA (Enzyme-Linked Immunosorbent Assay).

  De ELISA methode detecteert de allergenen omdat ze binden met een specifiek antilichaam. Als die combinatie daarna bindt met een enzym gekoppeld aan secundaire antilichamen of antigenen, worden de allergenen zichtbaar door een kleurverandering die je kan meten met een spectrofotometer.

 • Volg de resultaten op de voet met QLab

  Via ons online Qlab-systeem en de data-analyse-module kan je doorheen het hele proces de voortgang volgen. Daarmee zie je de trends in de onderzochte kwaliteit zichzelf in real-time aftekenen. Zo kan je nog sneller met de resultaten van het onderzoek aan de slag. Met Qlab heb je ook een gebruiksvriendelijke oplossing om de controle op interne normen op te volgen.

 • Actieve problem solvers
  Bij ECCA begeleiden wij jou voor, tijdens en na de analyse en zoeken naar oplossingen op maat. We interpreteren de analyseresultaten en koppelen er adviezen aan.
 • Toegankelijk & warm familiebedrijf
  ECCA is een op en top Belgisch bedrijf, voor 100% in familiale handen. ECCA heeft zich door de jaren heen ontpopt tot één van de grootste onafhankelijke laboratoria van het land. Ondanks de groei zit het familiegevoel nog in elke vezel van ons bedrijf. We bezoeken, bellen en informeren jou regelmatig. Om te horen hoe het loopt én om onze kennis te delen.

Proef van onze service: vraag een offerte aan

Ben je klaar om te proeven van onze unieke klantgerichte benadering?

Reageer snel, profiteer van onze kennismakingsactie en ontdek de chemie met ECCA.

 • Korting wordt verrekend in een tegoedbon geldig bij volgende facturen
 • Deze actie geldt voor onze intern uitgevoerde standaard allergenen. Voor bijkomende informatie rond welke allergenen, contacteer ons.