fbpx

Nieuwe criteria voor challengetesten van Listeria monocytogenes?

Krijg een update over alle relevante bepalingen in de Eurofins ECCA-demy

Voldoet jouw voedingsbedrijf aan de nieuwe verplichtingen van de FAVV-omzendbrief over challengetesten van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen? Neem deel aan de online Eurofins ECCA-demy: zo ben je in amper een uurtje helemaal mee.

Wanneer en waar?

Waarom deelnemen?

Tijdens de online sessie zoomen we dieper in op de challengetesten. In één beweging geven we ook een antwoord op enkele vaak gestelde vragen.

Voor wie?

Voor kwaliteitsverantwoordelijken of -medewerkers van voedingsbedrijven. Na het volgen van dit webinar ken je de exacte omstandigheden waarin de challengetesten moeten gebeuren. Zo verzeker je dat jouw onderneming aan de nieuwe verplichtingen kan voldoen.

Over de spreker: Alexander De Meyer

Alexander De Meyer doorgrondde de nieuwe omzendbrief voor jou. Na verschillende contacten met het FAVV weet de specialist microbiologie van Eurofins ECCA precies welke informatie jij nodig hebt om de analyses volgens de nieuwste bepalingen uit te voeren.

Wil je weten wat de nieuwe omzendbrief over Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen betekent voor jouw bedrijf?

Schrijf je nu in voor het gratis online webinar.